ADANA / YÜREĞİR - Doğankent Ortaokulu

Doğankent Ortaokulu

DOĞANKENT KIŞLA MAH. KARDELEN CAD. NO 1 YÜREĞİR / ADANA
Vizyon
Doğankent Ortaokulu olarak gelişen ve büyüyen Türkiyenin misyonuna yakışan bireyler yetiştiren bilim ve teknolojiyi eğitim ve öğretim yolunda kullanarak, geleceğimiz olan öğrencilerimizin fikri hür, vicdanı hür, irfanı hür nesiller olarak yetiştiren, bölgesinde herkes tarafından tercih edilen bir okul olmak.
Misyon
Doğankent Ortaokulu olarak misyonumuz Türkçeyi güzel biçimde kullanabilen Devletine Milletine Bayrağına gönül bağı ile bağlı Kültürel farklılıklarını barış ortamının sağlanmasında kullanan Kendine ve çevresine güvenen, birbirlerini destekleyen ve kişi hak ve özgürlüklerine saygılı Kendini önemseyen; kişisel bakımına ve çevre temizliğine önem veren bireyler yetiştirmektir.
08.10 14.20
Belediye otobüslerinden 178 ve 179 numaralı otobüsler ile Doğankent Minübüsleri
Yerleşim Yeri
Doğankent, Yüreğir ilçesinin güneyinde; etrafı portakal bahçeleri ile çevrili Karataş İlçesi yolu üzerinde , 25000 nüfuslu şirin bir beldedir.
Taşköprüden 18 km mesafededir